Dagbesteding

Wij geloven dat een nuttige dagbesteding zin geeft aan het leven.

De vorm en het type dagbesteding verschilt per cliënt, net als het type begeleiding aangepast moet zijn per cliënt of groep. Plan Op Maat kijkt nadrukkelijk naar de individuele wensen en behoeften van haar cliënten en past daar het beschikbare aanbod op aan; Wij kijken graag samen met jou naar wat mogelijk is in plaats van beperking(en).

We hebben een breed aanbod van dagbestedingsplekken op diverse locaties in de regio ‘s-Hertogenbosch, zo kunnen wij elke cliënt een plan op maat bieden.

Op onze locatie aan de Tramkade bieden wij de volgende dagbestedingen:

Social Media-team

Houtwerkplaats

Doe je mee?

Iedereen vanaf 18 jaar met een indicatie voor dagbesteding kan zich aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je kennis maken met ons team en de organisatie en kijken we samen of wij kunnen voldoen aan jouw zorgvraag. Ook maken we tijd om te luisteren naar waar jouw interesses liggen en kijken we samen of we een passende dagbesteding voor je kunnen vinden.

Het is altijd mogelijk vrijblijvend een dagdeel mee te lopen om te kijken of het type dagbesteding ook daadwerkelijk bij jouw interesse, passie en kracht ligt.

Neem voor een kennismakingsgesprek of proefmiddag contact op met Plan op Maat via telefoonnummer 073-751 1408 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op!

Will Hoeben,
Plan op Maat