Over ons

De Winkel die Werkt

Wij zijn een jong bedrijf dat in het najaar van 2014 is gestart als klusbedrijf. Inmiddels is dit uitgebreid met schilderwerk, hovenierswerk, schoonmaakwerk, meubelmakerij en computerdiensten.

In de Winkel kunnen mensen binnenlopen voor informatie of het aanvragen van een offerte.  Het winkelassortiment bestaat uit ecologische schoonmaakmiddelen, ecologische verven, producten voor de biotuinder. en misschien wat ongebruikelijk, ook overheerlijke stadshoning.

Visie

Wij zijn een erkend leerbedrijf en onze werkmeesters gaan nooit zonder leerlingen op pad. Dit laatste is een van de kerndoelen van het bedrijf. Onze leerlingen stromen in op de werkplaats, waar zij de basisvaardigheden leren en werken aan materiaal- en productkennis. Daarna stromen zij door naar projecten buiten de werkplaats. Echte projecten waar de kwaliteit goed moet zijn. Daarvoor zorgen onze vakmannen. Vakmannen die zorgen voor de interne opleiding, begeleiding, uitleg en kwaliteitscontrole. Wij geven normale garanties en hebben een goede kwaliteitsborging.

Stichting Extra

Via Stichting Extra bieden wij, voor diverse doelgroepen, Op Maat – trajecten en arbeidsmatige dagbesteding aan.