Tweedehands Kans

De afstand verkleinen

TweedeHandsKans is een initiatief die er voor zorgt dat de positie van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verbeterd. Er worden in Boel producten verkocht die gemaakt of gerestaureerd zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Aan deze producten hangt een Tweedehandskans-label waarop het persoonlijk verhaal van de maker van het product kort wordt toegelicht. Voor meer informatie over het persoonlijke verhaal kunt u naar de link gaan die op het label staat.

Deelnemen aan de arbeidsmarkt

Het concept van Tweedehandskans biedt hen een kans om weer deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Zo bieden wij ze een kans om hun talenten weer in te kunnen zetten. Ook zorgt dit ervoor dat zij zich kunnen ontwikkelen. Het bieden van kansen en het richten op de mogelijkheden en kwaliteiten van mensen vinden wij dan ook erg belangrijk.

Een duurzame productie

De producten van Tweedehandskans zijn veelal gemaakt vanuit tweedehandsspullen hierdoor heeft dit concept een maatschappelijke meerwaarde die op een duurzame manier tot stand gebracht wordt.

Klik hier voor de openingstijden